fredag 4. september 2020

Sommer-funderinger

I dag et par sommerminner fra presse og radio/tv-medier og de minste blant oss med hale og vinger

 

Trist skjebne                                                                                                          

Adeleine (25) hadde en svært trist opplevelse i sommer.. En skjebne som ingen av oss unner vår verste fiende. Adeleine har nemlig T-bane-allergi så hun måtte velge Majorstuen for sin nye bolig. 32 kvm med prisantydning på 3 mill. kr. og  tilslaget ble 3,4 (1,6 fra mor og far). Det må jo ha vært rene røverkjøpet, selv om Made,, unnskyld Adeleine syntes det var mye penger da...

Årets helt

Så over til min store helt denne våren og sommeren som jeg har omtalt i et tidligere innlegg.  Espen Rostrup Nakstad.  

(Jada! Jada! Jeg har opptil flere ganger siden mars omtalt Espen! Men han kan ikke få for mye ros!)

Denne mannen må få mye mer ros, smiger og takk! Han har brukt og bruker et enkelt og tydelig språk som alle fra åtte til åtti år forstår. Han må vel i tillegg for lengst ha oversteget grensen for overtid i stat og kommune?


Gi han iallfall St. Olavs-medaljen eller et eller annet storkors for innsatsen! Mannen burde for lengst fått en medalje eller pris for egenhendig å ha beroliget hele Norges befolkning.helt siden mars med sin rolig fremtreden om Koronaen., Jeg tror på deg Espen!


Mobilbruk utendørs

Kan en eller annen oppegående person fortelle meg hvorfor en person som mottar oppringing på mobilen umiddelbart begynner å gå raskt frem og tilbake på fortau eller uteplass selv om han sto helt stille da telefonen ringte?


Til slutt idag  en liten sak fra dyreriket


Egentlig 2 saker. 

"Nøtteliten" satt i toppen av et tre!"Nei! Han gjorde ikke det! Han (hun?) hadde nemlig mer enn nok å gjøre nede på bakken. Han samler nemlig nøtter dagen lang, bare et par timer søvn om natten! Disse nøttene graver han ned eller gjemmer i gresset.
Det store biologiske spørsmålet er jo selvfølgelig da; finner han igjen disse nøttene i løpet av vinteren?
Og enda verre; finner han dem igjen under snøen? Er det en oppegående biolog eller fugletitter der ute er jeg takknemlig for svar!

I tillegg må han jo passe på slik at ikke disse feite duene forsyner seg av hele matfatet! Det er nemlig ikke noen spøk å holde store fugler unna slik at en liten stakkar får litt mat-ro!


Geir
geirh@getmail.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar