torsdag 22. april 2021

Som før?

 Etter noen tøffe tilbakeslag ser det ut som våren er i anmarsj. I hvert fall sett innefra, når du kommer ut kan du fort angre du på at du tok på deg den tynne jakken. Men uansett, snart mai og da er det vår.

Sommerdekkene er satt på bilen, coole solbriller er innkjøpt og shortsen ligger klar. Da er det vår i Norge. Jeg har til og med fått første vaksinesprøyte. Det føltes bra og jeg regner med at når jeg får den andre blir jeg usårbar! Vel, jeg vet at dette ikke er tilfelle. Men det føles bra så langt.

Naturen ligger i startgropen og er klar til å eksplodere når som helst. Noen tøffe, utålmodige vekster har allerede tittet frem. Jeg har hvert år et teppe av hvitveis utenfor soverommet og der er det ting på gang. Bjerketrærne har også fått noen små grønne blader.

Ellers prøver jeg å forholde meg til de regler som gjelder i en nedstengt hverdag. Savner å gå i butikker, men har stor sans for netthandel. Det er moro både når du finner varen på nettet og når du pakker opp etter å ha vært på posten! Men nå trenger jeg nye sko og de vil jeg helst prøve i en butikk.

Jeg bor i en stille og rolig lavblokk med lite støy og forstyrrelser, men nå pågår det totaloppussing av naboleiligheten så det er en del bråk om dagen. Men jeg gjorde det samme i fjor så jeg kan ikke si noe på det. Spetaklet starter presis 08.00 og holder på til ca. 17.00 så det er jo innenfor det akseptable.

Store ting skjer i Norge og verden for tiden. Det har kommet frem at fotballedere er pengegriske! Dette var jo nytt for oss. En overvektig radiovert skal slanke seg og det er nakendating på TV. Fantastiske nyheter alt sammen. What a time to be alive!

Ikke de store tingene jeg har å by på i dag, bare noen betraktinger fra min del av verden. Jeg biter tennene sammen og venter på alt skal bli som før. Hvis det er det vi vil da, jeg er ikke så sikker. Hold ut dere også!

JensIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar