fredag 12. juni 2020

En fin tid


Vi har vært gjennom en spesiell vår og nå som vi forhåpentligvis nærmer oss normale tilstander skal jeg ikke tvære ved munnbind og antibac.

Etter trafikken på innfartsveiene til byene å dømme er livet tilbake til normalen og mye tyder på at folk er tilbake på jobb. Fint å slippe å høre på radio og TV om "morsomme" hjemmekontor-løsninger og flauser. Tror nok også at mange er ganske lei unga sine og er glade for at skolene er i gang igjen.

Det snakkes mye om Norgesferie i år, som om det er noe problem. Det er ikke nødvendig å reise utenlands for å feriere. Enkelte tror visst at surfing etter billige flybilletter på nettet må til for at ferien skal bli vellykket. Men jeg må innrømme at jeg savner muligheten til å dra på handletur til Sverige. 

Det virker som om varmen har satt seg her på Østlandet og det er jo alltid velkomment. Jordbærsesongen er snart i gang og noen driftige jordbærdyrkere har hentet 150 vietnamesiske jordbærplukkere med charterfly til landet. Bra initiativ, vi vil jo ikke være uten jordbær og vi nordmenn klarer nok ikke den tøffe jobben det er å plukke. Noen av de beste bærene er en sort som heter Korona, det spørs vel om de vil være like populære i år.Fiskesesongen er godt i gang og sist helg var jeg på årets første fisketur. På det fjerde kastet landet jeg en ørret på ca. 3 kilo. Den desidert største ørreten jeg har fått i ferskvann. Tatt på lett slukstang og 9 grams spinner, stor stas. Som det fremgår av bildet ser jeg ut som jeg ikke helt tror det selv.

JensIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar