lørdag 6. juni 2020

Endelig!

Sverige har åpnet igjen!

Kjør, løp og kjøp!

Nå kan vi endelig, snart slippe og gå til nærmeste, grå butikk og handle de dødskjedelige varene vi kjøper hver dag!


Still dere i kø på Svinesund 

Eller?

Skal vi like gjerne stikke finger'n i jorda og innse at varene er like bra her hjemme og når vi tar med reisekostnadene (Joda, vi må ta med  bespisning, ildvann og smågodt osv..) blir nok regningen som om vi handlet hjemme!
Men så er det jo koselig å stå i kø på polet, krangle med nordmennene i nabohuset hjemme og se at broderfolket lopper oss for oljekronene. Og det verste er jo at de fleste visstnok gleder seg til turen!
Og det er jo litt eksotisk også da! Eller?

Det blir spennende å se om omsetningen umiddelbart blir like stor som før Koronaen. Sannsynligvis blir den umiddelbart større. Kortene og sedlene til Ola og Kari brenner i lommeboka. Og så eksotisk som en svensketur er da gitt!

*

Det som er trist er at vårt daglige, hyggelige besøk på Nesodden av Kiel-ferja snart er slutt (Se tidligere blogg-innlegg). Den daglige lufteturen innover Bunnefjorden har vært et lyspunkt! Tusen takk til kaptein, mannskap og rederi. Men jeg skjønner jo at det er litt mer stas å komme seg ut i Nordsjøen igjen!Så da er vel alt ved det gamle da? Eller?


Geir
geirh@getmail.no


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar