søndag 23. november 2014

Sensommeren 2014


Noen sterke opplevelser fra sensommeren 2014

1)

Har noen sett dronen min ? (Notis i Akershus Amtstidende)

(Den måtte jo komme!)

3 droner savnet i Follo i løpet av sommeren og høsten.

Vi har pålitelige kilder som sier at iallfall to av dem har hengt seg på et tidlig trekk med gjess til det forjettede landet Syden.Ok, illustrasjonen er av to store og to små svaner, men de likner jo svært på gjess da! Og vårt omfattende bildearkiv inneholder dessverre ikke en drone ennå. Vi lover å ta oss sammen!

Og det var nå adskillig lettere med modellfly da..

2)

NRK Østlandssendingen meldte en morgen i august følgende:

Mindre biler og mindre folk i trafikken etter ferien!

Hva i all verden har skjedd? Skyldes det varmen i sommer? Har vi spist mindre i varmen? Er det vektreduksjon eller har vi blitt kortere?

Hva med bilene? Har vi byttet ut de store stasjonsvognene med små kabrioleter?

Hvem kan svare oss?

(Alternativt får vi konsultere Per Egil Hegge i Aftenposten. Kanskje han kjenner til hvilken "ny norsk" som gjelder her).

3)

Follonytt

Vegvesenet vi ikke ha bensinstasjon som er synlig fra veien. Den er trafikkfarlig!

Slutt nå å syte om dette også da! Det er jo bare å rulle ned 4 cm av bilvinduet så kjenner du lukta av nystekte boller og grillpølser lang vei!

4)

Hei-hei!

(Betraktningene nedenfor er grundig observert og nedtegnet etter utallige besøk i kjøpesentre og spesialbutikker for hvitevarer, klær, bøker, leketøy med flere).

To sekunder etter at jeg har passert lyscellen til inngangen til butikken, kommer det fra den nærmeste butikkansatte; Hei-hei! Dette lyder stort sett fra alle jenter/kvinner i alderen 18 til 47 år, men svært få menn.

Ja da! Det er bare hyggelig å bli ønsket velkommen inn i en butikk! Men hvorfor i all verden holder det ikke med ett hei? Sannsynligvis er det få av dem som stammer. Har de lært dette på Kjøpmannsinstituttet eller på kurs hos KID Interiør ?

Er det noen der ute som vet svaret, vær så snill og del det med oss i SK-redaksjonen slik at vi kan få tilbake nattesøvnen og ro i sjelen.

5)

Og til slutt litt sport:

På glattisen

Du verden! Håvard Bøkko har på sensommer'n skutt både rådyr og elg under jakta i Hallingdal. Det var imponerende! Trodde han fikk den store skjelven hver gang det smalt jeg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar