mandag 1. mars 2021

Ære ikke fælt a dere?

 Jo da! Det er krig og dævelskap i verden. Og så kommer i tillegg denne koronaen. Den kunne  verdens rikeste land iallfall vært foruten!

Vi har jo en fantastisk Regjering og et Storting som passer godt på oss alle sammen. Derfor har vi (hittil) vært stort sett forskånet for store smittetilfeller. 


Men så har vi jo sjefsideologen i Oslo,  nemlig Raymond (Johansen). 

Han forsøker å være Konge, Statsminister, Oslosjef og Ole Brumm i en og samme rollefigur. Joda! Han gjør så godt han kan, men ofte prøver han å gå ut i spagaten. Dessverre er han ikke myk nok. Og han kaster seg ofte over andres synspunkter. Og har en stygg tendens til å skylde på alle andre, særlig Erna.

Problemet hans er at han ikke klarer å holde seg til én plan, men seiler rundt med vind fra alle kanter. Konsentrer deg og vær tydelig Raymond! Men. men... du er jo ofte blid da. Det skal du ha!


STOPP PRESSEN!

NRK prøver seg også med siste nytt!  Det var NRK Dagsnytt både kl. 13 og 16 i dag at de i et hovedoppslag fortalte at forretningen Gunnar Øye på Majorstuen måtte stenge på grunn av Korona. Det kan høres ut som en bagatell i denne store tragedien, men hallo!  En av hovedstaden største, beste og dyreste forretninger stenger! Da er det alvor! Godt jobba NRK! Rå oppsøkende journalistikk! Dere plukker opp de virkelige store sakene!

Hva skal de kondisjonerte fra Vinderen og området rundt ta seg til nå da ? Børste støv av Busnel-jumperen? Herregud! Dette blir stygt!

Hvor skal denne krisen ende?


Geir

geirh@getmail.no
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar