onsdag 28. oktober 2015

Førjulsplukk fra fjordarmen...Lørdag var det bare 8 uker til julaften så det er snart jul igjen!
Hu sa jo så kjerringa også da hu ble overkjørt av toget! Men-men..

Og så det berømte ordtaket: "Som julenissen på kjerringa!" (På bildet er han som du ser i fint driv på vei til den nevnte dame..)


Verre er det at juletrærne er tent hos Bohus, røde servietter og lys snart er utsolgt og julemarsipanen begynner å bli harsk.

Men nok jul i denne omgang!
 
 SKITT FISKE?

Kystverket er kanskje noe tidlige ute med nyttårsfyrverkeriet?  De har bestemt seg for å fjerne (ja da, sprenge..) 24 grunner i indre Oslofjord for at Kielferja skal kunne kjøre på autopilot fra Ferder til Oslo (Som du sikkert vet; korteste veien mellom 2 punkter er en rett linje..) Og det er jo noe dritt og dra rundt på det svære rattet på brua hele tida da!
Det er dog et par små ulemper da, men mer av bagatellmessig art; mesteparten av fisken i fjorden blir ferdig plukkfisk og Indre Oslofjord fiskerlag kan ta tidlig jule- og påskeferie.
Lokalpolitikerne skulle jo behandlet saken nå etter valget da, men nettopp på grunn av valget har representanter fått nye oppgaver. I tillegg sier utvalgsleder Erik Adland (H) på Nesodden at denne saken plutselig byttet navn, og saksdokumentene hadde blitt borte fra intranettet (!). En annen kommunerepresentant kom med et meget velbegrunnet spørsmål; Hvorfor skal et vedtak igangsettes når sprengningen allerede har begynt?
Og slik går no dagan ute i fjordarmen.

(Og... Igor på en russisk ubåt kan jo til tross for en noe løen radar, nå bare legge seg i kjølevannet på Kileferja eller stille kompasset på "Rett nord" ved Ferder).

(Bidet er av en hvitting, muligens tatt utenfor Nesoddlandet)Til slutt, noen presseklipp:


Klart det!

En erfaren bjørnejeger, væpnet til tennene, blir fort litt skjælven i knea når han står foran tre små teddybjørner med mor. Er det ikke dette han har gått og jakta på siden han er bjørnejeger? Helt ærlig; han skulle vært skutt av den lille unevnelige dere vet...Og hvor var binnas forsvarer? 
 

Her er kommentarer unødvendig! Men fortsatt er det i unntakstilfeller at Mattilsynet kommer uanmeldt! Hallo! Når skal dere slutte å være i lomma på Pelsdyrnæringen?
 
                                   *
 
For øvrig er det viktig  å følge vår blogg daglig! Når vi nærmer oss jul kommer det en overraskelse som vil gjøre alle både rosa og lilla bloggere rå-misunnelige!
Kanskje sjokkere dere alle!
(Kan det være NN i helfigur med tigertanga og nisselue?) Følg med!


Geir

geirh@getmail.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar