fredag 19. desember 2014

Førjulstid 2


Mange blandede følelser nå før jul. Kos og julepynt og førjulsaktiviteter her hjemme står i skarp kontrast med meldinger fra Pakistan om nedslaktning av barn. Det går inn på oss alle. Vi er vant til å høre om og se katastrofer fra hele verden og noen av dem er vanskelig å forholde seg til. Men på grunn av alle pakistanerne som utgjør en verdifull del av det norske samfunn, kommer denne saken oss nærmere på en måte.

Vi har litt å ta tak i her hjemme også. Politiet gjør som vanlig en ”fremragende” jobb. Slipper uvedkommende inn på lukkede arrangementer og tillater overvåking av alt og alle uten at det ser ut til å gå inn på dem. Ansvarsfraskrivelse på alle fronter. Det overrasker oss vel egentlig ikke, det er en stund siden synet av en politiuniform fikk lovlydige borgere til å føle annet enn usikkerhet.

Et viktig tegn på at julen nærmer seg er Coca-Cola nissen kommer i TV-reklamen. Når jeg har sett den og har hørt ”Julekveld i skogen” med Rolf Just Nilsen, da kan julen bare komme.

Som det går frem av bildet har jeg vært på handletur i Sverige. Stort utvalg, førsteklasses varer og bra priser som vanlig.

Forøvrig kan vi berolige alle interesserte, her i Strekkbukser & kabaret vil vi fortsette å slå ned på dårlig språkbruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar