onsdag 31. desember 2014

Godt nytt år


Dersom du leser dette har du greid deg gjennom 2014. Et år fylt med store og små begivenheter, som vanlig. Vi hadde en fin sommer, noe som ikke er så vanlig.

Hva vil det nye året bringe er vanskelig å si, men det er jo visse ting som er gitt. I politikken blir det nok mye det samme. Regjeringen og støttepartiene vil krangle om alt. Lysbakken vil som vanlig ikke fatte noen ting og Gahr Støre vil fortsatt være veldig fornøyd med seg selv og AP.

Vi vil sikkert få noen spennende dager under ski-VM med gleder og skuffelser og våre såkalte eksperter vil stå frem i media og spå om vær, markeder og boligpriser. Med full gardering som vanlig. Jeg spår at vi vil klare oss gjennom lokale og internasjonale kriser også i 2015.

Ikke ha for mange nyttårsforsetter, det har lett for å skape skuffelser og nedturer. Prøv heller å gjøre noe positivt for deg selv eller andre i et kortere perspektiv. Det er lettere å forholde seg til.

Ett nyttårsforsett bør du imidlertid ha. Hør på albumet Lost in the dream med den amerikanske gruppen The war on drugs. Jeg har ikke hørt all musikk som er utgitt i 2014, men dette er suverent. Det vil gi deg en god start på det nye året.

Godt nytt år!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar