mandag 6. april 2015

Vår!


Nå har vi lagt en solrik påske bak oss. De av oss som har vært på fjellet har kommet hjem, brune og fine og kan med stor glede gå rundt med hvit skjorte for å vise oss frem. De som ikke har vært på fjellet har også hatt det fint, kanskje blitt litt småbrune hjemme.
 
Påskestemning fra Blefjell. Foto: Helene Thorstensen

Våren har gjort store fremskritt mens vi var borte. Rusk og rask og hundemøkk har dukket frem igjen og det ligger grus overalt. Men litt spyling og regn tar raskt hånd om dette. Det viktigste er varmt vær og at vi kan legge bort vintertøyet og ta frem sommergarderoben. Og selvsagt at de første vårblomstene dukker opp. Noen synes sikkert at utepils er det viktigste med våren.

Dette er de vanlige grunnene til at vi liker våren. Men en av de viktigste er selvsagt at fotballsesongen starter! Hvor havner favorittlaget i år? Det er noen lag vi liker og noen ikke så mye. Nye lag har kommet opp i Eliteserien og det blir spennende å se hvor Mjøndalen havner i høst. Ligaen hakket under har nå fått nytt navn. Etter å hva vært en sesong uten navn, har Adecco-ligaen blitt til OBOS-ligaen. Moro for Brann med ny liga og nytt navn og artig å besøke nye steder i landet. Jeg vet at mitt lag kommer til å få det tøfft i år, men håper de klarer seg. Midt på treet som i fjor er OK, bare ikke Rosenborg vinner er jeg fornøyd. Og Vålerenga. Og Odd. Og selvsagt Lillestrøm. Fotball er moro og får frem følelser.

Vi har alle forkjellige ting vi setter pris på når årstidene skifter.

Nå er det vår som gjelder og jeg oppfordrer dere til å åpne alle sanser og nyte tiden fremover!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar