søndag 29. mars 2015

God påske
God påske ? Joda! Det er topp med hvite vidder, sol, skiføre, hyttekos, hotellopphold, båtpuss ved fjorden eller bare lange fridager.

Det er ikke det... Likevel begynner jeg å grue meg når påsken nærmer seg.

Hva slags syting kommer nå lurer du på. Bilkø eller grinete unger på vei til fjellet? Minstemann som må tisse 3 minutter etter at du har kjørt ut fra kafeen og du må kjøre forbi samme traileren for 3. gang og han blunker iltert til deg?
Du kommer frem og finner ut at du har glemt hyttenøkkelen? Du tenner på i peisen, går ut for å hente mer ved og lurer på hvorfor det kommer røyk ut av vinduene? Lille skjønne Fido har fått klister på alle de nusselige potene sine og står limt fast på teppet i stua? Unge håpefulle Petter på 6, som skal bli den nye Anders Jacobsen, har gjort kjempehoppet, gått på snørra og blodsporet fra nesa følger han ned i dypsnøen?

Nei da! Alt dette er bagateller!

MEN: DET ER 5 DAGER UTEN PAPIRAVISER! Det er nok til å få abstinens av! Ja da! Jeg har faktisk hørt om Internettet! Veldig bra for å hente informasjon og korte artikler. Men skal du fordype deg i større artikler og i tillegg tømme en kopp kaffe i munnen og ikke i Ipad'en, er det mye bedre med papiret. I tillegg er det nå bevist på universitetsnivå at hjernen "absorberer" informasjon bedre og raskere fra et trykt medium enn "elektrisk". Og en sak til; forsøk å sitte vendt mot sola med E-fjøla i fanget. Hva ser du da? I beste fall ditt eget speilbilde.

men tross alt da: GOD PÅSKE!

(Og 3. påskedag kommer det rykende ferske aviser som det lukter trykksverte av! herlig!)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar