lørdag 23. februar 2019

Heia Trond!

Bang- bang! Du er død! 
For dans er djevelens verk!
Skinnhellige ledere i Det Kongelige Norske Arbeiderparti med leder Jonas Gard Støre i spissen forsøker å ta det politiske livet av Trond Giske!

Det er av sine egne man skal ha det!
Når nyhetene kom i forrige uke trodde jeg først Trond Giske hadde begått et drap eller en voldtekt.


Støre sto frem i alle kanaler med tåredryppende øyer og sterke utsagn om hva Trond hadde foretatt seg. Og da hopper selvfølgelig alle Tv- og radiokanaler umiddelbart på saken. For herregud! Det skjer jo ikke noe i dette jordbærlandet.
NRK, TV 2, VG, Dagbladet ++ hadde stor dekning av ukas store nyhet!
Jeg tenkte jo umiddelbart at Giske hadde begått drap eller voldtekt. Men neida! Han hadde danset med med en jente/dame på et utested. Og da hadde selvfølgelig "noen" klar å ta bilder av seansen. Hallo!  Han danset! Det er visstnok ikke forbud mot det i Norge! Og det var ikke noe forbud på dette utestedet.

Noen prester innenfor de mørkeste krokene mener riktignok at dans er djevelens verk som du må holde deg langt unna, men hallo! 

Sutre-Støre hopper imidlertid umiddelbart på saken. Står med foldete hender i alle medier ser ut som om han har tapt alle pengene sine og at  de voksne gutta har slått han! Han står frem med sørgmodige og tårevåte øyne og er svært skuffet over Trond! "At han kunne!".
Han burde tatt seg en tur i en av Oslos mange utesteder hvor Stortingsrepresentantene ferdes. Og "sjefen" skal vel egentlig stå bak sine medarbeidere, eller hva Jonas?

Hvis Trond Giske på grunn av denne saken nå er politisk død, har vi en stor utfordring i dette landet!
Det smaker av heksejakt eller mangel av "store" nyheter i våre medier. 


Til orientering: Undertegnede er verken medlem av eller har noe annet forhold til Arbeiderpartiet. Geir

geirh@getmail.no


Bilde: wikipedia

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar