lørdag 9. januar 2021

Så er vi i gang igjen!


Nei! Dette bildet har du ikke sett på bloggen før! Det var et bilde med samme motiv i mars i fjor!
Dette bildet er tatt denne uken! (Det er også is i bukta nærmest fotografen).Altså er det samme leksa om igjen!
 Så du husker ikke tilbake til mars i fjor altså? Nei, det er jo lurt å fortrenge det som er leit! Og det er jo tross alt 10 måneder siden.
Men hvorfor Colorline-skuta er ute og lufter seg er fortsatt en gåte. Er det en fra mannskapet som leser dette vær snill og fortell oss om det bare er luftetur på fjorden eller teknisk sjekk og for å holde motorene varme.

Men i mars i fjor trodde vi jo at denne Koronaen bare skulle bli et lite blaff. Vi visste jo ikke en gang at det ville bli kalt KORONA. Og nå, er det snart et år siden. Hvem ville trodd det. Og hvem tørr nå si at det snart er over. Det er vel snarere tvert i mot. Pandemien sprer seg i hele verden og 'alle' som mener de har kompetanse til å uttale seg vil helst ikke uttale seg (ennå..).

Så hva gjør vi da? Ligger på været? Håper at vaksinen(e) snart kommer og friskmelder oss? Dessverre se det ut som om verdens vaksineprodusenter har startet en konkurranse om å bli best og være først ute med sitt produkt. Verdens Helseorganisasjon (WHO) prøver å styre og kvalitetssikre produsentene. Men iallfall for meg er det gåte hvordan de prioriterer og hvordan de forskjellige produsentene samarbeider. Og pris-settingen er tydeligvis heller ikke særlig organisert. 


(Til slutt tenkte jeg å sette inn et bilde av årets klovn. Men jeg orker ikke mer. Spist er spist og la oss nå la USA og deres leder(e) få arbeidsro til å organisere et nytt parlament med forhåpentligvis en oppegående leder. Europa og Norge er tross alt avhengig av et godt samarbeid med våre naboer i vest).


PS! Nei! Vi er ikke sponset av Colorline. Men er det en oppegående leder i selskapet som leser dette, er vi ikke mer seriøse enn at vi gjerne tar imot en midtuketur som takk for positiv omtale.


Geir
geirh@getmail.no
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar