onsdag 1. juli 2015

God sommer!


Vi sier og skriver i dag 1.juli. Dermed er sommeren over oss og det er tid for lune, solrike kvelder med litt godt i glasset og på grillen. I tillegg kan vi dyppe tåa i vannet som i dag holder 19 grader C i indre Oslofjord.
Bildet over er det vakreste stedet i fjordarmen og i hele Oslofjorden. Helt objektivt! Det er Ursvikbukta i Bunnefjorden og tilhører Nesodden kommune. Badehuset du ser på bildet er et andelslag og har hele 74 små rom hvor man kan skifte til badetøy og ha båt- og badeutstyr oppbevart. I tillegg er det båtplasser til den lokale befolkningens små og store seil- og motorbåter. Min morfar var en av grunnleggerne og vi feirer 100 års jubileum neste år!

Nå kan det høres ut som om vi i redaksjonen for Strekkbukser & Kabaret ikler oss en snerten liten badeshorts og inntar horisonttalen frem til isen legger seg. Men hallo! Tvert imot! Det er nettopp i denne agurktiden (se innlegget til Jens) at vi skal fore dere med gode innlegg fra fjern og nær. Med både seriøst stoff og innlegg som kommer til ta pusten fra dere så solkremen svetter!

Så uansett hvor dere oppholder dere i sommer, fyr opp pad'en og les våre innlegg!

Geir
(for tiden med marineblå, heldekkende badedrakt).

1 kommentar: