søndag 30. desember 2018

Nytt år, nye skuffelser

Det er alltid forbundet med spenning og forventning når vi står på terskelen til et nytt år. Mange har store forhåpninger både til seg selv og andre, og selvsagt gode forsetter og ønsker. Dessverre er det ikke alltid det går som vi forventer, vi må ta det som det kommer. Men det er selvsagt aldri feil å jobbe litt med seg selv, hvis det er noe du ønsker å forbedre. Ta vare på deg selv, men tenk også på andre.


Jeg mener vel ikke at 2019 nødvendigvis vil bli skuffende, det blir vel en lett blanding som det pleier. Og det må vi finne oss i, vi kan ikke styre alt heldigvis. Men hvis vi gjør det vi kan med det vi selv er herre over, så blir det kanskje en god start på året.

Det som hører med før vi går inn i det nye året er et tilbakeblikk. Aviser, radio og TV har de siste dagene kjørt kavalkader på alt mulig. Personlig synes jeg ikke det er så viktig med tilbakeblikk på været, vi fikk det med oss der og da. Det samme med årets idrettsprestasjoner og ikke minst politikere som dummer seg ut. Og dårlige underholdningsprogrammer trenger vi ikke å se i reprise.

Det ville være bedre å se fremover, ikke bakover. Det som skjedde i året som har gått har vi lagt bak oss. Det må være bedre å se fremover og gjøre det vi kan for at det kommende året skal bli bedre.

Men for all del, vi kom oss mer eller mindre helskinnet gjennom 2018 så det er det lov å feire. Ta et glass med god samvittighet og se med forventning mot det som kommer.

Godt nytt år alle sammen!

Jens


 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar