torsdag 23. januar 2020

Slik går no dagan...

Tenkte først jeg skulle skrive litt om den noe uklare politiske situasjonen i landet vårt. Men herregud...
Landet med både melk, honning og pæng... Det spiller jo ingen rolle hvem som styrer Norge. Du skal gjøre mye gæærnt før vi går i minus rent økonomisk iallfall. Så derfor noen punkter for å få hjernecellene i gir.

Det har gått noen dager siden jeg lot meg hisse opp av NRK's Fredrik Solvang. Det er greit med en frisk debatt og våre politikere skal selvfølgelig tåle å bli motsagt. Men det er tross alt noen spilleregler som skal følges. Når Fredrik  avbryter deltagerne etter 5 sekunder blir det bare et dårlig show!
Ingen får lov til å snakke ferdig og resultatet blir at alle politikerne og seere blir like forbanna! Liker han best å høre sin egen stemme? Dette er ikke revolverjournalistikk!
Fredrik skal ha for sitt gode språk og fremføring. Det samme  kan ikke sies om et par andre programledere. Husker ikke om det er TV 2 eller NRK, men en ung dame med dialekt (?) som  sier 'HÅ DA?' og "HÅKKE?". Er det en krysning av Odalen og Oslo øst? Eller en virkelig dialekt. Svar utbes..

I 60-åra hadde vi Kjell Arnljot Wiig. Han var også en smule krass og ubehøvlet, men han hadde tross alt stil og var konsekvent ovenfor debattdeltagerne.


Nu vel. Det er en velsignelse å slippe og å sitte og glo inn i en 14 tommers skjerm 8-10 timer, 5 dager i uka i 40 år. Selvfølgelig litt satt på spissen. men hovedverktøyet mitt var jo PC.

Ro deg ned!
Jeg har fått høre at jeg skriver for mye negativt! Skriv mer om det som er moro og konstruktivt!
OK! Skal  prøve. Men kom gjerne med kommentarer! Litt konstruktiv filosofering er vel ok? Eller fundering vil jeg kalle det. Vi som ikke kan skryte på oss studier i filosofi må nok heller kalle oss fundosof eller fundist?

Nei! Verden er ikke som den var! Idag får du kjeft hvis du reiser deg for en dame på trikken (Nei! T-banen er den trikken som stort sette går under jorda i byen..).

fyrstekake fra www.detsoteliv.no
Så la oss få tilbake fyrstekaken og Pomac!
(Pomac'en er visstnok fortsatt i handelen)

PS! Er du sugen på en skitur i Østlandsområdet og mangler snø?
Ta deg en tur til Lørenskog og det nye "SNØ". Et innendørs ski-anlegg både for deg med smale og brede ski!
God helg!

Geir
geirh@getmail.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar