tirsdag 24. november 2015

Planlegg sommerferien nå!


Se krokodiller, tigerpyton og isbjørn i sitt rette element!

Daglig leder Kees Ekeli i Vassfaret Bjørnepark i Flå, sier til Hallingdølen at det ikke er kunstig å plassere krokodiller, slanger og isbjørn i parken. Han mener at disse dyra helt sikkert vil trives her.
I tillegg tror han at dette vil få flere besøkende til parken. Du verden! Han vil i tillegg informere om at krokodillene er utryddingstruet. Ja da så!
Nå blir det riktignok ikke isbjørn i parken i denne omgang. Det blir for dyrt...(!), og derfor lagt på is..

Live Kleveland i Dyrevernalliansen mener dette er kunstig og svært lite heldig og håper Ekeli vil ombestemme seg, med hensyn til både isbjørn og krokodille.
 
Vassfaret Bjørnepark har også en plan om å ha ulv i parken, men de krever så stor plass og er så dyre. Derfor er dette prosjektet foreløpig utsatt.
 
                                                  *
 
For å hjelpe Kees Ekeli med den store og uhåndterlige tilstrømningen, foreslår undertegnede at dere som ønsker å se norske dyr (og rovdyr) i sitt rette element besøker
 
Langedrag Familiepark
Parken ligger idyllisk plassert og lett tilgjengelig mellom Rv 7 og RV 40 mellom Nesbyen og Rødberg i Buskerud fylke.
www.langedrag.no

Her er alle dyrene ute i store innhegninger og hvis du har fylt 16 år kan du også få gå inn i ulvegården. Det er en fantastisk opplevelse; man må sitte stille ved en bålplass og etter hvert merke at ulvene langsomt og uten å høre dem vil "samle seg" rundt de som sitter ved bålet.
For undertegnede ble det en opplevelse for livet!

Jeg kan derfor sterkt anbefale et besøk på Langedrag!

Som sagt; her er alle dyrene plassert i store innhegninger i sitt rette element og får det riktige stellet og den omsorg som er nødvendig.
Tusen takk til Tuva og resten av bemanningen på Langedrag!


Geir
geirh@getmail.no


 
  
 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar