lørdag 20. oktober 2018

Heia Viken!


Endelig blir de viktigste områdene i landet vårt samlet til 'et rike'! Fylkene Østfold, Akershus og Buskerud dekker jo tilsammen det som teller innen administrasjon, samferdsel, industri, offentlige etater med mer i Norge.
Stortinget har jo  ikke blitt helt enige ennå om denne nye strukturen, men jeg syntes den er perfekt!
Undertegnede har bolig i Akershus, et lite badehus i Østfold og et stabbur i Buskerud. Altså helt prefekt fordi jeg nå selvfølgelig kan kontakte Fylkeskommunen (Viken) med hensyn til alle offentlige gjøremål!

'Hovedstaden' i Viken burde jo ligge sentralt, for eksempel i Oslo. Nå ligger jo ikke Oslo i Viken, så kanskje Hønefoss kunne bli stedet der Vikenfolket (eller Vikingene?) møtes.
Nå er jo ikke Hønefoss verden navle men det er jo tross alt bare folk over 75 uten Internett som har behov for å møte opp personlig for å få hjelp (Hører du bestemor; bruk taxi!).

En sak til slutt; det viktigste når nytt land blir etablert er jo selvfølgelig at vi må ha et eget flagg og (syntes jeg) egen Finansminister. Penga rår! Resten av oppgavene får kommunen og/eller fylket ta seg av..

*


Siden det er helg;
Det kan da vel for pokker ikke være en sak i Aftenposten at en stakkar med ...p-spreng måtte late vannet en sen natt! Og at det i tillegg har vært nødvendig for politiet å starte etterforskning?Ha en forsatt glad helg!

Geir
geirh@getmail.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar