torsdag 14. mars 2019

Hva skal vi gjøre nå da?


Ånden som går har forlatt oss!

Etter 54 år forlater han arenaen og forsvinner inn i de dype skoger. I følge redaktør Hege Høiby har salget av bladet sunket mye de siste årene. Derfor blir både stripene i avisene og bøkene borte.Men som vi alle vet... han har vært borte lenge før også for så plutselig å dukke opp igjen...og da ville jeg, hvis jeg var redaktør låse døra godt og legge meg under senga.

 Og apropos Ulv (Fantomets, etter sigende, 'hund') er forsatt i live; og kan dukke opp i en ulveflokk nær deg. Og som vi alle vet; ulver er farlige og spiser både sauer og småbarn i en jafs! Bare spør Mattilsynets Ulvegruppe.

For at ikke tomrommet etter Fantomet skal bli for stort kan jeg sterkt anbefale to andre tegneserier som har blitt svært populære. Både som striper og bøker.
Nemlig Lunsj og PondusLUNSJ

For dere som fortsatt er aktive i arbeidslivet kan Lunsj være en god trøst i en komplisert og stressende hverdag. Her blir alle store, små og trivielle situasjoner i arbeidslivet tatt på kornet. Løp og kjøp!

Du vil garantert kjenne igjen ALLE personene i serien! Selvfølgelig ikke deg selv, men alle de andre teitingene..PONDUS

Redaktøren har blant annet fått er særdeles god anmeldelse fra Øystein Sunde. Han sier han kjenner igjen alle situasjonene, både i skauen og på bar..

Og du vil garantert kjenne igjen alle de dagligdagse, små og store "happeninger" i bøkene og stripene! Hovedpersonen (Pondus) og bikkja Bjarne er uadskillelige og begge har samme gode replikken...

Begge bøker og bladene gir deg store latterkuler og du tenker selvfølgelig på ALLE DE ANDRE du kjenner som likner på figurene i bladet...

Geir
geirh@getmail.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar