onsdag 15. mai 2019

Party-party!Jeg har fått 483 nye venner!


Det nærmer seg jo 17. mai så jeg kunne jo invitere alle vennene mine til party og ta en 3-dagers feiring! Nei! Jeg kan jo ikke det, for jeg tror neppe mer enn kanskje 20 av dem er interessert i å komme.
Det skyldes jo selvfølgelig at mange av våre venner her på bloggen ikke nødvendigvis er personlige venner men lesere av bloggen eller Facebookvenner. 
Selv prøver jeg å skille venner jeg personlig fysisk har truffet fra de som leser bloggen vår. En person du hat tatt i hånda,snakket med på telefon, truffet i selskap eller på jobb.
Men i sannhetens navn er det av rent kommersielle hensyn også venners venner og FB-venner som gjør at vi har en akseptabel gruppe lesere. For øvrig har vennebegrepet blitt både utvannet og kommersialisert takket være Facebook. 

Apropos 17. mai. Det er ok med en sløyfe i halsbåndet til Fido eller pus, men hallo! Hold dere unna frakk, kåpe eller hatt til kjæledyret! De gremmes og syntes det er fælt å ha på seg! Pynt deg selv med  fjollete klær og hatt så skjønner du!


Denne årstiden og særlig mai måned hvor trær, busker og blomster spirer og blomstrer er topp! I tillegg starter årets viktigste begivenhet, nemlig bading i villvann! Uansett alder er det en herlig følelse av å leve når jeg tar det første sjøbadet! (Det ble selvsagt tatt for flere måneder siden...)Klassetreff etter 50 år
Jeg har vært på treff med klasse 7cf fra Uranienborg skole 1965 (Se blogginnlegget mitt 5. mai). Det var en mektig opplevelse! Jenter og gutter (blandingsklasse). Altså treffer jeg igjen disse jentene og gutta som har blitt en smule eldre og ikke helt lett å kjenne igjen! Men etter en time begynner jeg å se trekk og mimikk som jeg husker fra 1965. I tillegg er det artig å høre hva de enkelte har hatt av opplevelser. Det er ikke helt de samme planene og ambisjonene som de (vi.. ) drømte om i 1965! Men det virket som om de fleste likevel var fornøyde!


Til slutt litt politikk; Erna er i siget med å legge den nye kommunekabalen. Det viktigste er at alle de nye kommunene er robuste sier hun. Og det betyr at....?


Geir
geirh@getmail.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar