mandag 24. februar 2020

Norges Nasjonalidrett?


Det er da for svarte ikke Thereses skyld at hun går fort på ski!

Knickersadelen, (dvs Norges Skiforbund og det Internasjonale Skiforbundet (FIS)) må få sine edle bakdeler i gir og løse flokene istedenfor å sitte i sine dype skinnsofaer og syntes alt er bra!

Når vi nå endelig får andre litt mer utfordrende øvelser i langrennssporten som å gå opp alpinbakker og varierende lengder på løypene er det også feil!

En herværende avis spurte; "Det neste blir vel at langrennsløperne skal gå baklengs opp slalomløypa."

I tillegg vinner jo Therese alt! Utlendingene raser og NORGE må nå slutte å vinne! Vi har hatt store vinnerskaller før også uten at 'noen' ville legge ned skisporten. Men nå er det tydeligvis slutt!

I følge en 'herværende' avis er det bra at det snart ikke er snø i verden. Det er den eneste muligheten til å få stoppet skisporten! Du verden!

For å være en smule konstruktiv kan vi kanskje heller tenke på alternative øvelser som langløp, bakkeløp, hinderløp osv (Altså med ski på beina..)


Men hva med kombinert da? Går Jarl Magnus Riiber under radaren? Han har vunnet 13, - tretten renn iår! Er det ikke urettferdig at Magnus tar alt?

Og hva med skiskyting?
Her fikk  jo Norge gull så det holder! Er ikke mediene så opptatt av de med både ski og børse?

Nei! Det  er nok lettest å ta nasjonalidretten for der er fallhøyden stor og det treffer Ola Nordmann og-kvinne i hjerterota! Og da blir det solgt aviser og treffvolumet på nett øker radikalt!

Takk for idag!
Nå må jeg ta meg en blodtrykkspille...

Geir
geirh@getmail.noIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar