tirsdag 3. mars 2020

Kjønnsforskjell?

I disse korona-virus-tider må vi forsøke å fokusere på litt andre og mer positive aktiviteter.

Derfor vil jeg idag presentere en riktignok uhøytidelig undersøkelse, men likevel interessant oppdagelse. Det hele dreier seg om våre toalettbesøk og tilhørende rutiner med toalettrullen.

Hva foretrekker du når du inntar toalettet?
(Altså; hvordan monterer du rullen på stativet/holderen?)


Overheng (som bildet over) eller 
underheng (som bildet under) ?


Dette er en av de største utfordringer vi har i dagens overflodssamfunn! Kanskje bortsett fra været som jo et det største samtaletemaet uansett årstid.

Noen påstår at det er kjønnsnøytralt tema. Hallo! Det er det overholdet ikke! Jeg har sjekket med samtlige familiemedlemmer og ALLE kjente og mer perifere venner. I tillegg diverse nye leiligheter og byggvarehus. Resultatet er overveldende!

97% av menn i alderen 14 - 75  foretrekker underheng!
Mens kvinner i samme aldersgruppe foretrekker overheng!

Jada! Som sagt, jeg vet det er krig, korona-smitte og annen dævelskap i verden! Men vi må likevel klare å ha to viktige tanker i hodet samtidig!

Noen pålitelige psykologer har kommet frem til at personer som umiddelbart svarer at de bruker underheng er trygge og utadvente  personer.

Jeg forsøkte for et par år siden å logge den samme testen, men responser var uklar og de spurte syntes også at spørsmålet var litt for personlig. Men idag er vi jo litt mer åpne og frilynte så nå håper jeg på god respons.
(Men kom nå ikke å si at det beste er å la dorullen ligge å flyte på gulvet eller toalettbenken! I møblerte hjem er det overhodet ikke akseptabelt!).


Tvi.tvi!


Geir
geirh@getmail.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar