onsdag 18. mai 2016

Hangover?


 Kanskje du noen ganger føler deg litt deppa og nedfor. Kanskje du har gjort noe du ikke er særlig stolt av? Det er jo tross alt 18. mai og en klassisk dag for selvransakelse og ettertanke. Etter å ha sjekket at kontoen ikke er tømt og flekkene på bunaden bare er ketchup og ikke blod, er kanskje ikke dagen så ille likevel.

Her har du noen eksempler på mennesker som kanskje har mer å slite med enn deg på denne litt tunge dagen.

En kvinnen i Wales, som ikke kan navngis av juridiske grunner, har blitt nektet å døpe sin datter Cyanide. Hun har fått tvillinger og ønsket å kalle sønnen Preacher og datteren Cyanide som hun synes er et vakkert navn med positive assosiasjoner
fordi det var navnet på giften som drepte Hitler. Det hører med til historien at kvinnen har en fortid med rusproblemer og barna er plassert i fosterhjem.
 

 
 
David Wylie, 56, ble arrestert for butikktyveri i den lokale Walmart-butikken i Clarksville USA. Han stjal varer for 130 dollar og ble tatt da han urinerte på gulvet samtidig som han prøvde å gjemme en pakke med ørret i buksene. Han ble arrestert for butikktyveri, vandalisme og usømmelig adferd. Ikke overraskende var Wylie påvirket av alkohol.

Ahmed Almalki fra Long Island USA, oppdaget en sikker måte å bli tatt for å kjøre i alkoholpåvirket tilstand. Han la ut fyllekjøringen sin på sosiale medier ved hjelp av en app som streamet live. Politiet mottok flere meldinger om dette og det var en enkel sak å stoppe ham siden han meldte hvor han var til enhver tid.
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

                 Fra Shenandoah National Park

 
 
 
 
 
 
Roy Sullivan var en tidligere skogvokter i Virginia USA som døde i 1983. Han innehar Guinness rekorden som den personen som har blitt truffet av lynet flere ganger enn noen annen i historien. Første gang var i 1942 og deretter i 1969, 1970, 1972, 1973, 1976 og den siste gangen var i 1977. Selv påsto han at han også ble truffet av lynet som barn, men det ble ikke bevist. Jeg går ut fra at å våkne opp etter å ha blitt truffet av lynet nok er verre enn å våkne opp etter en fuktig 17. mai feiring. Som skogvokter i en nasjonalpark som er veldig stormutsatt var vel Sullivan på feil sted til feil tid til stadighet. Sjansen for å bli truffet av lynet syv ganger er 22,000,000,000,000,000,000,000,000 til en.

 
 
 
 
 
 
Jeg vet ikke hva du gjorde den 17. mai, men etter å ha lest dette føler du deg sikkert litt bedre. Det finnes andre som har det verre og ikke har muligheten til bare å sove det av seg.
 
Jens
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar