torsdag 2. juni 2016

Media-sommer


Nå når sommervarmen har slått til for fullt og alle koser seg, er det bare et tidsspørsmål før de årlige meldingene dukker opp i media.

Jeg lurer på hvor farlig flåtten blir i år? Jeg har lest at den blir kjempestor, på størrelse med en spurv, faktisk og den ligger å på lur og kaster seg over uskyldige som våger seg ut i friluft. Det anbefales å holde seg innendørs da bittene til årets flått er fatale.


For ikke snakke om årets versjon av brunsnegler. Vi kan vente oss en mer aggressiv og resistent variant som er motstanddyktig mot salt. Grillkrydder derimot tåler den ikke. Greit å vite når du står ute i hagen og svir flint-steika. Et lett dryss og de skygger banen.

Det forventes også mye brennmanet i år, men ikke før badevannet blir ordentlig varmt. Da vil de beleire alle badestrendene å vente til uoppmerksomme badegjester, høye på is og solkrem, kaster seg ut i de forfriskende bølgene.


Det vil selvsagt bli mye farlig huggorm denne sommeren. Stripene er enda mer i sikksakk enn tidligere og giften er kraftig nok til å drepe en bjørn. Møter du en, er det bare å løpe.

Det er også observert en ny type slagmygg i år. Årets utgave er større enn tidligere og utstyrt med to motorer. Den bryter seg gjennom myggnetting og ler høyt av myggspiraler.

Det kommer også skremmende rapporter om solens innvirkning på ubeskyttet hud. Det som kommer i media er selvsagt overdrevet for å selge aviser, men dette er selvsagt en sak som bør tas alvorlig. Bruk høy faktor!


Og når alle andre saker har vært gjennom kverna og krisemaksimeringen har nådd et toppunkt, går redaksjonene etter det sommerglade nordmenn som alle frykter mest. Manglende kapasitet hos bryggeriene og iskremfabrikantene! Bare en antydning om at fars utepils og barnas iskrem er i fare, får panikken til å spre seg. En vinner hvert år.
 
 













Det du har lest på linjene over har selvsagt ikke noe rot i virkeligheten. Det er bare resultat av en bloggers syke fantasi. Men hvis du trekker fra litt her og der så er nok dette en essens av hva vi kan forvente på avisenes forsider i sommer. Jeg har spart dere for mye avislesing, den tiden kan dere sikkert bruke til noe bedre.

Jens

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar