tirsdag 20. desember 2016

Du skjønner det er jul når..

...småpiker i 20-åra fra hele Europa kaster ball, i de senere årene kalt håndball, i 2 uker. Alltid like før jul. Og alltid vinner Norge. Er resultatet avtalt på forhånd? Nei selvfølgelig ikke, men er det planlagt en egen regi på spenningen?

Det artigste er imidlertid tribunesliterne! Og da snakker vi virkelig om slitere. Ikke en person er under 70 og alle er likt kledd.
 Jeg ser "bilder" tilbake til 1982 og VM på ski i Oslo. Det er nøyaktig de samme personene og de samme klærne. Men de har nå flyttet innendørs og konvertert til håndball. Ganske enkelt fordi lumbagoen ikke tåler kuldegrader. De har også med seg de store bjellene fra -82 (bildet).


...du står ved "gaten" på Kastrup  og til og med Norwegian stopper folk med "bare håndbagasje". En "liten" trillebag, en innpakket bilbane til junior samt ryggsekk og 2 poser med vin, "en lille en" og mange oster til julebordet 2. dag. Jeg skjønner ikke vitsen med å slepe med seg bagger og sekker samt kofferter inn på flyet. Det koster ikke noe ekstra å sende bagasjen for seg.
Særlig Norwegian, men av og til også SAS, godtar alt for mye. Men når de av og til strammer inn blir det selvfølgelig grining.


...Dagbladet tester juleøl. Det må ha vært en utrolig tøff oppgave når redaksjonen tester 55 typer juleøl! Alle gutta og jentene (?) måtte iallfall smake et lite glass av hver. Lurer litt på hvordan den saklige testing var på siste flaske.
"Ja den var god gitt! Vi prøver litt mer av den!
.....alle som er den lykkelige (?) eier av hus, fra i år nå også rekkehus, "pynter" hele huset som hadde fått både Las Vegas og Hollywood til å blekne. Ja da! Vi lever i et fritt land og alle må få lov til å pynte som de vil. Men da har også jeg rett til å syntes at denne såkalte "pynting" er langt over grensen for julepynting! Har dere hørt om ordet diskret? Blått lys! Hva gir du meg?


Geir
geirh@getmail.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar