fredag 30. desember 2016

Nå haster det!

Har du glemt eller fortrengt nyttårsforsettene fra i fjor?Åå! Jeg hadde da ikke noen nyttårsforsetter i fjor sier du? Og joda!
Du har selvfølgelig fortrengt at du klokka 00.12 nyttårsaften i fjor sto og svaiet med et glass i hver hånd og lovet dyrt og hellig at i 2016 skulle du få et knallår med suksess i jobb og være snill og omtenksom med dine nærmeste. Du skulle jo praktisk talt også redde verden! Samt trene mer og redusere matchvekten.
Og slik gikk det jo også... eller ?

Nei vel!
Så i kveld er du derfor litt mer ydmyk og varsom med å publisere dine store mål for 2017? Og et lite tips: Vær litt forsiktig med kombinasjonen alkohol og å utbrodere dine store mål for det kommende året. Det er ikke lurt å love å pusse opp kjøkkenet til svigermor eller hytta til en nær venn. Sannsynligvis er noen i selskapet i "kjøremodus" og husker hvert ord du har sagt.

Det viktigste er faktisk: Ta vare på dine nærmeste og skjønn at 80/20 holder i massevis. Å tro at du skal ha mål om at alle dine (ekstreme?) ambisjoner må oppnås, er bullshit!

Husk på de små i samfunnet; nemlig dyr og fugler som er avhengig av at du bidrar med litt smågodt i en tøff vinter!

Og i morgen tidlig får du utdelt en stor, flott tegneblokk med 365 blanke ark! Den kan du boltre deg med å skrive og tegne så mye du vil hver dag med alle fargeblyantene dine! Men du! Ikke søl kaffe allerede på den første siden da...

Til slutt ønsker vi i vår lille redaksjon alle våre lesere et riktig godt nytt år! Vi lover å komme med nye, skarpe innlegg som garantert vil få øyebrynene dine til å heve seg opp i hårrota!


Geir

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar