tirsdag 6. desember 2016

Er du glad i friluftsliv og vil gjerne ut på en gratistur verden rundt?

Her er oppskriften:

Grunnarbeid
Kjør "Gutta på tur"-prinsippet. Vegard Ulvang, Bjørn Dæhlie med flere fikk for noen år siden  reise på tur med TV2. Lars Monsen med hund har reist Norge rundt og fam. Cecilie Skog/Alexander Gamme reiser  i dag "world wide". Disse tre siste med NRK som hovedsponsor. Så finn frem sekken og kontakt en herværende TV-kanal og du er i gang!

Ligger det ikke litt misunnelse i dette da Horn? Selvsagt gjør det det! Også jeg vil gjerne gå på tur med bikkja i skauen eller seile i Middelhavet uten tanke på kostnader. Det må være herlig å sende reiseregninger til NRK etter de visstnok strabasiøse turer.
Og ja da! Jeg vet at Monsen alltid strever over samme stryket i elva 3-4 ganger for å få riktig opptak. Men misunnelsen går mest i at noen kan klare å få betalt for å reise "world wide" på tur, få alle kostnader dekket og i tillegg få god lønn for "strevet".
Men ikke misforstå! Jeg har særdeles stor respekt for Monsen. Men hvorfor kan ikke NRK si "nok er nok" og ikke tyne konseptet til det siste.
Hva blir det neste? Monsen i tøfler og badekåpe (bare tanga under..), toalettmappe med kart over Finnmarksvidda og så ut på tur i januar med lapp over begge øynene?
La Monsen trene i fred til Det Store Hundeløpet (Iditarod) i Alaskas fjell og skoger.

Så er det den lykkelige familien Skog/Gamme med tulle. De har (utrolig nok..) gjort en enda bedre jobb! Jada! Jeg vet at de vel begge har gått til nord- og sydpolen samt klatret i Everest med mer.
Og alle deres turer har vært fantastisk interessante. Men ikke tyn dette ytterligere da! Siste versjon (hittil?) var seiltur i Middelhavet medbragt skipper og unge. Hovedaktivitetene var bleieskift, spying, unge som grein og mor som spydde igjen. I tillegg kommer en "hjemme hos reportasje fra paret i Oslo". Er dette virkelig god TV-underholdning NRK? Kanskje skal dere si at nok er nok nå?

 
Jeg tror nemlig ikke at dere hadde laget en avtale med de to på bildet over hvis seilturen med unge var det første de tilbød dere. Enig?
 
 
Geir
 
 
Kilder: NRK, Dagbladet

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar