onsdag 4. april 2018

God sommer da dere!Da er det bare å begynne å planlegge sommerferien og selvfølgelig det viktigste; fortelle det på jobben og til alle venner og familie at tre uker nå er i boks!
"Vi tar vel et par tre (uker) på hytta og 10 dager på Aruba.
 (For deg som ikke vet hvor Aruba er; er det en liten øy i Karibia utenfor Venezuela og er visstnok toppen for de vel-kondisjonerte (bildet).

Avsnittet over kommer selvsagt umiddelbart etter at du i noen godt formulerte setninger har fortalt om oppholdet på fjellet i påsken.
Og at du dro opp onsdag før påske for å "gjøre klar hytta".. I tillegg var det selvsagt viktig å reise hjem tidlig 1. dag for å unngå køen 2. dag.
Særlig! Første påskedag har blitt den viktigste dagen for hjemtur og derfor også mest kø! 2. dag er det null kø og null stress! Men selvfølgelig går du glipp av den 'gode' samtalen med naboer 1. dag.
Men helt alvorlig dere; Hvorfor er det slik at vi hele tiden må ligge en god tidsperiode foran oss selv?

Eller er det bare et panisk forsøk på å være et hestehode foran alle andre og dermed tro at jeg er den mest innovative?
Jeg har hørt 'en ' si at det er viktig å komme hjem en dag før arbeids-start for å forberede kommende arbeidsuke. Mm... Og jeg trodde virkelig at det var for 20 år siden det var pop å vise brunfargen på Aker brygge.

Men denne "tidsforskyvningen" skjer jo hele året!

Konklusjon: Vi forsøker å løpe etter oss selv hele tiden! Men du klarer dessverre ikke å løpe forbi deg selv! Så senk farten, len deg tilbake og la humla suse!

Forresten; det er bare 6 uker til 17. mai så finn frem flagget og bunadene og gjør alt klart!


Geir
geirh@getmail.noIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar