mandag 7. mars 2016

Unskyld Tiril!Drit i krig og annet faenskap i verden! Det er tross alt VM i skiskyting i Oslo!

Dagsrevyen i NRK gratulerer Tiril Eckhoff med seieren som første innslag. Deretter kommer alt det andre som krig, ulykker og annen uvesentlig styggedom! Dette kan vi tross alt ikke henge oss opp i, i verdens rikeste land.

Etter å ha overvært ski-VM i 2011 med trikkekaos, kø-gåing og tåke, valgte jeg denne gangen å overvære VM i skiskyting fra lenestolen.

Her kommer noen saklige, sportslige, nøytrale og velfunderte betraktninger:
Ola Lunde burde kanskje nå la «midt i – lav høyre – hårfin venstre» ligge. Mulig dette er nerdeinteresse, men det får da være grenser! Hvil deg nå Ola! Det har du vel kanskje fortjent!
Og Karen Marie burde kanskje nå vurdere AFP? Det blir litt patetisk, tørt og monotont!
Og Liv-Grethe P som sier at det var så utrolig fortjent at Tiril vant etter alt hun har gått gjennom. Ja vel? Hva da? Har hun nettopp innvandret fra Syria, mistet sine nærmeste eller hatt tyfus?

Tiril Eckhoff er blond, søt og hyggelig, men pass deg for å ikke gå i fella med «Bøkko-svar»; «nei, det går nok ikke bedre i dag og iallfall ikke i morgen!» Du fortjener ikke det, så tenk ut dine egne svar eller få hjelp! Og en ting til; Jeg vet dere trener til krampa tar dere på Toppidrettssenteret, men det er jo det dere liker, så ikke syt!
 
Norges Skiskytterforbund kan jo heller ikke dra i gang en oldboys (og -girls) klasse. De har jo allerede Ole Einar. Og godt er det! Smågutta får jo den store skjælven på standplass. Og Ole Einar tar vel et par OL til. Tenk dere det da! Ole Einar i OL i  Beijing 2022. Gåstol inn på stadion, men så på med skia og rett over i skøyting, herlig!Men…!
Siden det stor sett er skytinga vi sliter med; Hva med å begynne med en ny øvelse? Sløyfe børsa, standplass, nervøs skyting og heller gå noen runder på ski og ta tida du bruker fra start til mål? Da slipper du jo også å ha den jæ… børsa hengende rundt deg og i verste fall slå ut tenner hvis du tryner! Og dere kan jo fortsatt ha forskjellige øvelser; med og uten skismurning, med og uten staver, forskjellige stilarter osv. Jeg tror dette kan bli vel så spennende!

Ideen er min og den er gratis! Kanskje også slå sammen Norges Skiskytterforbund og Norges Skiløperforbund? Og kalle det Norges Skiforbund? Problemet er at da blir det dessverre ikke plass til fullt så mange herrer i blazer og alder 60+, men de får jo nå nyte sitt otium! (Var det det het?)
Det får være nok gruff for i dag!

(Og syntes du dette bare var surt oppgulp fra undertegnede og at jeg ikke har peiling på hva de forskjellige forbundene heter, er du velkommen til å kommentere, her på bloggen eller på Facebook).

Geir

Medlem av Norges Strekkbukse- og Kabaretforbund
geirh@getmail.no

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar