søndag 2. oktober 2016

Smånytt i høstferienDenne har jeg klippet fra "Vi over 60" (Ja-da jeg kikker på det, men bare hos frisøren altså..). En ung dame som heter Charlotte Lilleheil har skrevet en artikkel hvor hun sier at ingen leser blogger og at alle som skriver er teite. Dette selvfølgelig med en undertone. Hvem er teite? De som skriver eller de som leser? Eller ingen av dem?
Det blir litt som med VG, Norges største avis. Ingen innrømmer at de leser VG fordi det er kun teite artikler der. Mens derimot Dagbladet er en seriøs kulturblekke med kun seriøse journalister og hvor bunnlinja i budsjettet er underordnet. Særlig!

Fru/frk Lilleheil treffer spikeren på hodet! VG er vinneren på avisfronten, selvfølgelig på grunn av "krigsoverskrifter" og hel- og halvsides bilder. Og som Jon Michelet sier; selv bikkja mi kan lese VG.
 Eneste grunnen til at jeg leste denne artikkelen over var selvfølgelig overskriften. (Profesjonelt interessert selvfølgelig). Nei da!  Selvfølgelig var det for å "ta rotta på" denne dama! Som hun sier er det selvfølgelig leserne som er teite!
"Ingen leser blogger!" betyr som med VG; vi innrømmer ikke at vi leser en blogg. Det er ikke stuerent i de fine kretser blant åndssnobbene! Men likevel leser 800-900.000 en blogg hver dag!
Så siden du nå sitter og leser denne bloggen kan du ha god samvittighet! Og takk skal du ha!

Og for øvrig blir det jo litt som: "Ikke skyt flygelet fordi pianisten spiller dårlig! Underforstått: Det er ikke bloggen som medium som har skylda!


Så litt fra dyreriket (Jada, ulv nok en gang..)
En ulv i Hedmark har gått utenfor ulvesonen! Hallo! Nå må Store-Ulv ta seg sammen! Få deg kart og kompass eller gå sammen med noen varger som er kjent i området!

En annen god ide er jo å la vargen få noen av
disse små hendige bjellene som reinsdyra
på Hardangervidda bruker.
(Bildet; inne i snøballen).

Det får vi vel si er nok for i dag.

Ha en fortreffelig dag!


Geir
geirh@getmail.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar