torsdag 29. juni 2017

Endelig!


Nå er det et år siden sist. Forventningene har bygget seg opp og endelig, sommerferien er her. Jeg husker fra barndommen hvordan jeg gledet meg til ferien, noen av dem ble tilbrakt i baksetet på en boble på trange og bratte vestlandveier. Jeg husker forventningene i forkant og jeg synes det var helt topp, den gangen.


Tidene forandrer seg og det skal vi være glade for. I dag har vi flere muligheter til å utnytte tiden, lange weekender og billige flyreiser gjør det lettere for oss å komme litt unna de daglige rutinene. Og mange av oss tar kjappe ferieturer rett som det er. Men sommerferien er tiden for de lengste turene og opplevelsene. Den planlegges nøye og er noe vi ser frem til med glede.

Det er egentlig ikke så viktig hva vi bruker disse fortjente ukene til, noen vil til syden og noen vil på fjellet, noen vil ha action hele tiden mens andre vil ta det med ro. Det viktigste er at vi har noe å se frem til. For mange er det å ikke behøve å gjøre noe, den beste ferien.Vi i strekkbukserkabaret.no tar en, vi liker å kalle det velfortjent ferie, og kommer tilbake i august med nye innlegg og betraktninger.

God ferie til alle våre trofaste lesere!

Jens


1 kommentar: