fredag 1. september 2017

Endelig!

Vi skriver 1. september og endelig kan vi som foretrekker litt fuktige, mørke høstkvelder uten saltvann i buksa, solbrente kinn og lunken øl roe oss ned.

Men jeg syntes tross alt vi bør oppsummere de viktigste innleggene mediabransjen fikk til i sommer.

La oss starte med Kapital:
Redaktør Hegnar presterte å lage en grei, liten artikkel om familien Brundtland (3 generasjoner) med tittelen "Tilbake til kampen" (Likestillingskampen). Her ble tre generasjoner av familien Brundtland presentert. Bestemor Gro og Knut med datter Anna. Ikke noe galt med det Trygve, men 8 - åtte - bilder av Anna er vel kanskje litt i overkant i en artikkel på 8 - åtte sider? Hvis hun ikke hadde vært blond og pen da? Og nei, vi har ikke tatt med et bilde av den unge damen. La hun hvile nå.

Så et "stopp pressen"-innlegg i avisen Hallingdølen. Det er stor fortvilelse i hele Hallingdal! Hvorfor? Joda! Therese Johaug rekker kanskje ikke Skarverennet på Ustaoset i 2018! Så det er derfor hun gråt sine modige tårer?

For øvrig lover vi at Therese nå skal få hvile i fred inntil hun selv føler hun vil publisere et innlegg.

Så et lite fritids/feriegruff
Flere aviser, nettseder og ikke minst Facebook-sider hadde i sommer artikler om toppturer i fjellet. Jo høyere, raskere og "bedre kledd" jo bedre. Og ikke bare skal de jogge eller gå. De skal jaggu meg løpe eller sykle også! Ny rekord over Besseggen! Og vi syklet til 5 topper over 1200 meter på en dag!
Kan vi ikke bli enige om at "rusling" og å nyte naturen med små pauser blir "in" igjen da? De som løper til en fjelltopp har overhodet ikke sett annet enn sine egne knær og offroad-sko!
Lær dere litt av NRK. Her har det vært sakte-TV i hele sommer med tog landet rundt og sommervikarer som også tok det litt sakte da de ikke hadde lest manus.
Når toget passerte Ål stasjon klarte NRK i siste liten å stryke platen med Hellbillies. Skulle tatt seg ut at de spilte "En neger på Ål stasjon".


Men helt ærlig; Jeg sitter med tårer i øynene, gruer meg til snø, vinter, -25 svært kalde grader og minst 4 måneder med mørke dager.
Selv ikke en smule ironi klarer å få meg til å tenkte positivt fremover. Men jeg lover å sprite opp innleggene her på bloggen vår med muntre innlegg! Og i tillegg har min samarbeidspartner Jens en mye mer positiv innstilling til livet generelt og høsten og vinteren spesielt. Så dette går nok bra.

Men så det var dette med valget da...


Geir
geirh@getmail.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar