fredag 29. september 2017

Helgemix

Dette er forsiden av en herværende dagsavis fredag 29. september.
For ikke å sparke noen som allerede ligger nede har vi i redaksjonen valgt å sladde avisens navn. Litt diskresjon må vi tross alt vise.

De viktigste nyhetssakene fredag 29. september 2017 er i følge avisen:


  • Lothepus har store ører
  • Henrik Mestad mistet (nesten) synet
  • Sylvi Listhaug vil ikke endre stilen sin
  • Jørn Lier Horst (forfatter) har funnet en krimgåte han kan skrive bok om.
I rettferdighetens navn må vi jo si at den andre av de to i den kulørte dagspressen i Norge ligger på sammen nivå. Men VG er mer konsekvent i å følge Se og Hør's redaksjonelle linje. Og har også en bedre nettløsning.

Undertegnede har langt fra noen høyere økonomiutdannelse, men det kan overhodet ikke være noen tvil om at de to tabloidavisene vi har i Norge nå er i ferd med å grave sin egen grav!

Nett og mobil? Hvordan skal de klare å flytte sine nåværende lesere (både på papir og nett) over på mobile løsninger? Og da snakker vi selvsagt mest om de unge illojale leserne.

"De lærde" mener at vi likevel har en "medfødt" konservatisme som gjør at vi fortsatt vil lese nyheter i trykt form iallfall i 10 år til. Noe annet er det om annonsørene vil følge med i samme grad. De jager selvfølgelig de mediene der deres kunder befinner seg.

*
Advarsel!
Til slutt idag et lite spark til Meny; NEI!! Jeg vil ikke ha sjokoladeklin i hvetebollene mine!
Når det står 'Boller med rosiner' på hylla, skal det være rosinboller der, ikke boller med klissete sjoko-klumper inni! Skjerp dere!

Geir
geirh@getmail.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar