fredag 5. januar 2018

Gikk det bra?

Du husker det kanskje ikke på grunn av litt mye brus nyttårsaften? Jeg ga deg her på bloggen et par tips med hensyn til nyttårsforsetter, men-men... du kan jo eventuelt bla tilbake og kikke på dem.

Nå er vi jo snart ferdig med årets første, herlige og relativt ubrukte uke. Vi skal feie både nissen og treet ut døra. Husk å la han få med seg lua (bildet under for de som ikke har møtt nissen) og frakken da. Det er kaldt ute!

OK. Vi erklærer hermed julen 2017 for avviklet og det jomfruelige året 2018 for åpnet!

Så hva skal vi finne på nå da? Planlegge påskeferien ? Eller kanskje sommerferien?
Sydenturen må jo bestilles tidlig. Og hvem skal dette året låne hytta til onkel Åge?

Og så kommer selvangivelsen (heter den det da?). Den eneste gangen i året du syntes du tjener for mye er når du fyller ut eller retter denne! Sjekk alle inntekter og kostnader (utlegg). Det avgjør hvor stor sekken din (under) blir.

Et par tips for det nye året:
  • Ikke gå for hardt ut! Verken med trening, riktig kosthold eller store ambisjoner på jobb. Det straffer seg, i beste fall med hold eller latter (fra andre). Og jada! Jeg har dårlig erfaring med (visstnok?) et "treningsstudio" i garasjen. 
  • På jobb bør du prøve med kvartalsvise "trøkk". Det viser seg at sjefen har fokus på  resultat i slutten av mars, juni, september og desember. Da er det kvartalsoppgjør og klarer du da å få et "Bra jobba!" da, er det store muligheter for bonus i desember. Er du leder med personalansvar har du garantert noen utfordringer.  Da bør kanskje forholde deg til det gode "gudsord" Frist oss ikke inn i ledelse!".
  • Ikke gå for 100% løsninger i alt du gjør på jobb eller privat. 80% holder i massevis!
  • Ja da, for all del! Begynn å trene. MEN! Ta prøvetime på treningssenter! Ikke kjøp halvårskort! Da vil du garantert angre!

Ikke å forglemme; Sola har snudd! (joda, det het det i gamle dager..). Så nå går vi mot lysere tider og det er tid for å finne frem badedrakten (kjønnsnøytral..) som du la inn med møllkuler i august.
NB! Vannflaten kan være litt hard i januar, så ikke stup fra noe særlig over meter'n.


Geir
geirh@getmail.no
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar