fredag 3. februar 2017

Så er vi igang igjen da!

Kill - kill!
 
Lad børsa og skyt på det som rører på seg!  Finner du noe på fire bein og har pels i skauen eller på fjellet så fyr løs! Det samme gjelder rype og storfugl. Det verste er at mye av denne såkalte jakta er lovlig!
"Nei da! Det er overhodet ikke jakta som er viktig, det er den herlige naturopplevelsen, den fine turen ute i naturen og samholdet mellom gutta!"
Særlig! Ok, det er sikkert noen jenter også, men her tror jeg faktisk naturopplevelsen er viktigere enn jakta.
 

Nei da! I dag skal jeg ikke snakke om ulven! Bare om små (og noen litt store..) puser.

I disse dager er det jakt på gaupa. Det er det eneste ville kattedyr i Norge. Den har status som sårbar på Norsk rødliste for arter. Bestanden på gaupe har gått radikalt ned. I Norge ble det registret 52 familiegrupper. Målet er 65! Likevel kan 52 dyr skytes under årets kvotejakt!
Årsaken? Selvsagt er det for å unngå skade på våre to nasjonal-dyr; SAU og REIN. Antall skadde dyr har gått radikalt ned, men her må det jobbes preventivt i forkant! Det kunne jo dukke opp en liten pus med dusker på ørene...

 
 
Og ja da! Jeg har skrevet om jakt og jegere før på denne bloggen, men kommer nok til å fortsette i dette året også!

Men det er jo helt sikkert mange (noen?) der ute som har en annen mening! Så skriv gjerne noen velvalgte ord her på bloggen. Vi garanterer at innlegget ditt blir publisert!
 
                         *
 
Nå som det lite snø i de fleste strøk av landet (iallfall sørpå) er det lett å ta seg en tur ut i naturen med kamera. En med pels eller fjær på 2 eller 4 er nærmere enn du tror!
 
 
Bilder: Langedrag Naturpark
 
Geir
 
 
 
 
 
 
 


1 kommentar:

 1. Dette er en åpen invitasjon for dere alle til å bli en del av den største organisasjonen i verden og nå toppen av karrieren. Når årets rekrutteringsprogrammer begynner og vår årlige høstfest er nesten for hånden. Stormesteren ga oss mandatet til alltid å nå mennesker som deg, så benytt anledningen og bli med i den store Illuminati-organisasjonen, bli med i vår globale enhet. Ta med de fattige, trengende og talentfulle til
  Fremtredenen av berømmelse og rikdom. Få penger, berømmelse, krefter, sikkerhet, få.
  anerkjent i din virksomhet, politiske karriere, stiger til det høyeste i hva du enn gjør
  Beskyttet åndelig og fysisk! Alt dette vil du oppnå i
  et glimt av øyne

  Illuminati har ingen tilknytning til Satanisme, Luciferisme eller noen religion. Mens våre individuelle medlemmer har lov til å følge uansett hvilken guddom de velger, opererer vi utelukkende til fordel for og beskyttelse av den menneskelige arten.

  Aksepterer du å være medlem av denne nye Illuminati verdensordenen?
  Ring & WhatsApp +19735567426
  📩 carlosmacdonald234@gmail.com

  SvarSlett