søndag 26. februar 2017

Verdens mest konservative idrett

Som dere ser av innlegget fra Jens (søndag) og mitt innlegg her, er vi begge to som skriver denne bloggen interessert i sport og idrett (primært fra sofaen).

Jeg er nok (litt i overkant kanskje..) svært interessert i skiidrett, primært langrenn.  Og jeg skulle selvsagt gjerne i disse dager vært til stede på Lahti-VM.
Stor sett er det bare fryd og glede ved å overvære disse begivenhetene, men av og til kan det hende det koker litt over for undertegnede.

Jeg har jo også tidligere delt ut minuspoeng til langrennssjef Vidar Løfshus. Det er ikke på grunn av, men til tross for "knickers-adelen" i skiforbundet at vi får oppleve våre store skistjerner.
Hadde ski-toppene, inkludert Vegard Ulvang med flere fått regjere alene, ville våre aktive fortsatt gått på treski, kun hatt individuell start og klassisk stil og sannsynligvis også vært kledd i vadmel. Men heldigvis finnes det kreative personer også i dette miljøet.                                                

Ny revolusjonerende skiteknikk i oppoverbakke

Under ski-VM kom vår nye stjerne Johannes Høsflot Klæbo med en ny skiteknikk for å klatre raskt i motbakker. Det ser ut som om han løper oppover bakken på truger a la Donald Duck, men likevel med ski på og i et vanvittig tempo! Skiforbundet burde dele ut en "kreativ gullmedalje" til Johannes!

Men OBS!! Ikke prøv dette i vinterferien med mindre du er under 25 og relativt myk i kroppen. Røde Kors og Fjellrednings-korpset har nok annet å foreta seg!


Våre tanker i dag går likevel til Emil Iversen som tryna under innspurten på gårsdagens løp. Skifte spor og samtidig krysse skia og bli overkjørt av en russer kan være "veldig fali det!" Kanskje burde det innføres et speil på lua eller en alarm som ringer når det kommer en annen løper bak sånn som på biler?

Han var svært nedtrykt etter å ha tryna. Håper han ble godt tatt vare på! Han er en gladgutt og topp skiløper som ikke nå må grave seg ned!
Heia Emil!


(Og med disse 2 gutta trenger vi faktisk ikke Petter'n til å "sprite" opp stemningen).

Geir
geirh@getmail.no
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar