torsdag 24. november 2016

Siste fra Norsk Gallup!

Norges Pelsdyralslag har gjennomført en sjekk av alle sine medlemmer.
 
Som du ser av bildet er Janne tilnærmet 100% fornøyd. Hun ser ut som om hun er i godt humør, er storfornøyd og blank og fin i pelsen. Får sikkert den maten hun liker og får garantert turer ute flere ganger hver dag. Hva mer kan hun ønske seg? Litt usikker på hvordan damen med ørepynt på bildet har det. Hun virker litt mer matt i pelsen og har et smil som ikke virker ekte.
Sitter hun og lurer på hvor mange Janne'r det går på ei kåpe?Litt alvor til slutt. Som dere sikkert vet har Norges Pelsdyralslag (foreløpig) fått Stortingets velsignelse til å fortsette dette dyreplageriet. Det er distriktspolitikk på et svært lavt nivå! La heller oppdretterne få støtte til avvikling gjennom 2 år og videre støtte til å etablere annen virksomhet eller omskolering!

Stopp dyreplageriet nå!
 
Støtt Dyrevernalliansen og NOAH
www.dyrevern.no


Geir
geirh@getmail.no
 


2 kommentarer:

 1. Dyrevernalliansen og Foreningen til Omplassering av Dyr (FOD) er greit å støtte, men NOAH vil aldri få 5 flate av meg. Husker Are Arnardo og jeg hadde en runde med dem gjeldende elefanter i sirkus. Noen av de verste kranglefantene jeg har vært borti. Heldigvis fikk vi støtte fra Landbruksminister Lars Peder Brekk.

  SvarSlett
  Svar
  1. Men elefantene forsvant fra sirkus! Men jeg er enig i at alle skal være saklige uansett argumentasjon og mening! takk for kommentaren!

   Geir

   Slett