tirsdag 28. mars 2017

Nå må værgudene ta seg sammen!

Søndag 26. mars var det 22 varmegrader i Oslo og omegn!

Det er vitenskapelig bevist at dette verken kan eller skal skje. Selv om det var dagen etter mange glovarme vaffeljern kloden rundt (Den offisielle vaffeldagen lørdag) kan ikke det ha vært årsaken til denne høye temperaturen.
Det skal ikke være sommertemperaturer før i slutten av mai! Hallo! Første sommerdag er 27.mai!
Nå må værgudene ta seg sammen! Sommeren har kommet 2 måneder for tidlig! Og enda er det 2 uker til påske! Jeg tror det blir nødvendig å nullstille kalenderen og starte på nytt.
Men for å være helt ærlig; Gud så deilig! Plutselig har store og små kastet lue, votter og boblejakke over natta og kommer frem med shorts og t-skjorte.

Vår lille redaksjon hadde en enkel utflukt til strandkanten ved Fornebulandet i går. Med strålende sol, blank sjø og sommertemperatur. Vi manglet bare en nistekurv og en liten kald flaske hmm.. eller to samt fiskestang..
En relativt gammel skrott ble plutselig myket opp og livet var blitt adskillig lysere enn i den mørke vinteren som var. Og snart kommer den virkelige årstiden som varmer virkelig, også på kalenderen.

Da kommer både prestekrage, smørblomst og timotei...Redaksjonen måtte imidlertid relativt raskt pakke sammen solbriller og badehunger. Vi måtte selvsagt tilbake til "desken" for å sette sammen nye spenstige innlegg.

Geir
geirh@getmail.no


Bilder: wikipedia

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar