mandag 20. mars 2017

Sceneskifte vinter - vår

Vi begynner stygt å nærme oss måned nummer 4 i den gregorianske kalender. Men ikke begynn å regne forfra fra januar nå da for å finne nummer 4! Ja da! Det er april som faktisk også er vårmåned nummer 2 og som Bjørnson (bildet) valgte seg. Følger du med? Altså er vi nå, 20. mars, godt i gang med våren.

Kjenner du ikke at det begynner å krible? Nei vel.
Men for alle dere som hater alt som har med utendørs vinteridrett å gjøre og syntes det er herlig lenge til vinter-OL i  Pyeongchang blir det mange glade dager fremover!
Tenk å slippe sutrehøna Eckhoff, Ola "låg høyre" Lunde og frøken 'nei jeg'...Weng. Allergikerne får ha oss unnskyldt. Våren er fantastisk!
Eller?
Hehe! Å nei du! For hva skjer nå? Joda! Skiløperne har overhodet ikke gått i hi! De har bare byttet fra kondomdress til shorts og t-skjorte! Og sykler, løper eller (det verste..) fortsatt går  på ski. Men nå på riksveien der du må forsøke å forsere 15-20 skøytende ski-entusiaster som bruker 3m av veibredden. Jada! Jeg vet jeg har sytet om dette før, og 'veien er for alle'.  Men for oss som bor i Frogn og på Nesodden krever dette særdeles mye tålmodighet!
RV 156 har blitt et yndet mål for alle tøffe jenter og gutter som vil ha topp-tid opp til toppen!

Men den aller viktigste informasjon dere får i dag er:

LØRDAG 25. mars er det den store vaffeldagen!


 
Finn frem jernet allerede i dag slik at det er klart. Røra (minst 3 l) kan du starte med allerede nå! Den har godt av å stå litt i kjøleskapet eller i kjelleren.

25. mars er for øvrig Maria budskapsdag - Den dagen Maria fikk beskjed av engelen Gabriel om at hun var gravid med Jesus.  Nok et mirakel... la oss håpe at vaflene blir like mirakuløse!

NB! Husk også at du nå kan beskjære frukttrær og busker. Finn frem saksa og saga.

Da ble det litt for enhver smak i dag


Geir
geirh@getmail.no

Bilder: wikipedia

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar