tirsdag 9. mai 2017

Morsomme dager

Alle dager kan vel i og for seg være morsomme og jeg tenker ikke på 17. mai, juleaften og andre høytidsdager, men på de dagene som er laget for å gjøre oss oppmerksom et problem, en ting eller et produkt. Her er noen dager i mai som er verdt å merke seg.


10. mai er Vindmølle Dagen. Alle liker jo vindmøller, de er store, går rundt og representerer fremskritt. I tidligere tider var de viktige for industri og landbruk, i dag leverer de elektrisitet.
11. mai er Spis hva du vil dagen! Det oppfordres til å ta en pause fra dietter og kjedelig mat. Mange er veldig fokusert på hva de spiser og teller hver kalori. Ta en pause fra det, den dagen. Velkomment for mange vil jeg tro.
13. mai er Verdens Magedans Dag. Reis deg opp av sofaen og rist på magen. Det vil kanskje ikke kvalifisere som magedans, men fortsett å øve. Fin trim!
 

19. mai er Pizza Party Day! Inviter noen venner og server pizza, ingen dårlig dag. Dagen er også kjent som Sykle Til Jobben Dagen. Altså, sykle først og pizzaparty etterpå!
20. mai er Verdens Whisky Dag. Trenger ikke nærmere omtale, men bør feires skikkelig!
22. mai er Sherlock Holmes Dagen. Utvilsomt tidenes beste detektiv, den korrekte måten å feire den dagen på er å løse et mysterium.





25. mai er Vin Dagen! Rød, hvit, rosa eller med bobler, denne dagen vil nok bli feiret av mange.










28. mai er Hamburger dagen. Enten du stikker innom en hamburgerrestaurant, griller eller steker den selv bør du absolutt spise en hamburger denne dagen. Ja faktisk er det vel mange som feirer den dagen både titt og ofte.


Dette var noen merkedager. Kanskje litt mer eksotiske enn de vi vanligvis markerer her i landet. Men vi har også våre typisk norske dager: fårikåldagen, vaffeldagen og rømmegrøtdagen er noen eksempler. Hvorfor ikke markere de som passer deg?

Jens


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar