mandag 23. desember 2019

Jul 24

Julemåneden er her med bjelleklang og ribbe, Lucia og lutefisk, engler og akevitt. Det er tid full av forventning for noen, men også preget av et visst press og stress for andre. Vi i Strekkbukser og Kabaret har laget en liten uhøytidelig adventskalender, for om mulig, lyse litt opp i førjulstiden.

Da er den store dagen kommet!

Iallfall for dessa som er små!  For oss andre som har levd en stund er kanskje det beste å få sjansen til å sette seg ned, ta en lettøl og lure på hva budskapet egentlig var i jula...
Siste luke i kalenderen. Håper dere har syntes det har vært et lite avbrekk i desembers strabaser. Julefreden senker seg i alle hjem og det er tid til ettertanke.

Når dere nå har noen fridager, har dere sjansen til å ta en tur ut! Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær! Og det behøver ikke være så avansert! Ta på frakk og godt fottøy! Det gir dobbelt effekt! Du får frisk luft, litt mosjon og i tillegg bedre matlyst til nok en runde med ribbe, lutfisk eller pinnekjøtt!
Men .. Alternativt er det ok å slumre litt på sofaen og legge store planer for 2020! (Det tallet høres ut som det er er så utrolig lenge til!)

Og du! Ikke bytt den jumperen  du fikk av tante Agathe! Du vil såre henne og hun mente det jo så godt da!

Og før du aner det kommer det et nytt, friskt blogginnlegg! Iallfall for å ønske dere godt nytt år og knallgode tips for det nye, kritthvite året!


Dermed ønsker Jens og Geir dere alle sammen en riktig trivelig jul! Og ikke glem ribba i ovnen når du holder på med å pakke inn den siste pakken!(Og før du kan tenke deg kommer det dukkende opp et nyttårsfrskt innlegg fra oss. Du skulle bare visst hva vi har i tankene...)

Geir
geirh@getmail.no


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar